Sköna färger...

Jag köpte mig en rejäl bukett med färgglada tulpaner! Jag gillar verkligen dem som går i 2 färger. Satte dem i kallt vatten och i min allra grönaste vas. En Bröllopspresent för övrigt... Mitt på köksbordet. När mannen i mitt liv kom hem frågade han om det var Vår nu eftersom det stod blommor på bordet? Ja, vad svarar en tös på den frågan?
Vårkänslor ger de iallafall...

Med cirkus 10 minusgrader ute och strålande sol tog jag fram kameran och satte på macrot. Det var ett tag sen sist jag fotade närbilder. Siktade in mig på tulpanerna och hade en mysig stund i solen, som sken in på mig genom fönstret.
Den här blev väl härlig?Alla bilderna i det här inlägget är i stort sett oredigerade. Beskurna, lite nivåer och förstås lite vanligt pill i Camera Raw.
Jag har en väldigt innehållsrik trädgård, som ni säkert har sett om ni kollat i min trädgårdskategori. Men jag är hemskans dålig på att plocka in blommor och sätta i vas. Det blir nån köpebukett tulpaner på våren, några vårblommor som barnen med glädje plockar och en och annan ros. De enda gångerna jag frossar i buketter är när syrenerna blommar! Plockar in buketter och ställer ut i hela huset. Jag älskar den doften!
Sen har jag en underbar flox som doftar himmelskt. Den har jag oxå i vas på flera ställen.Många brukar ju köpa tulpaner i milda pasteller. Milt, skirt och vårlikt! Jag Många köper tulpaner i milda pasteller. Skirt, vårligt och milt. Jag kör eldfängt, som den yrhätta jag är. Ju mer färg desto bättre!Ståndare och pistiller. Ganska konkreta kännetecken. Kanske inte så unikt, men måste förstås vara med nånstans iallafall.Nästa bukett, om det blir nån, ska nog få vara cerise-lila eller nåt åt det hållet. Det är en fin färg det oxå!

6 kommentarer:

 1. Jag vet inte om det är hos mig eller hos dig som det är nå´t "tokigt" för inlägget ser konstigt ut. Vissa meningar står liksom på längden. Inte ska det väl vara så? Kolla.
  Kram Eva Linnea

  SvaraRadera
 2. Nej, det ser inte så ut hos mig.
  Jag hade problem med bla. första textstycket som inte vill vara vänstercentrerat men i övrigt blev det ok. Det var svårt att skriva inlägget för både bilder och text hamnade väldigt konstigt. Men jag klippte och klistrade för att flytta runt allt för att komma bort från problemet. Det brukar inte vara så, så jag trodde det var nåt tillfälligt...

  /Lillianna

  SvaraRadera
 3. Verkligen härliga färger och läckert fotade bilder.

  SvaraRadera
 4. Jättehärliga färgklickar, man mår bra av färger, kanske lite extra bra nu när det är så vitt överallt. Jag har en liten digitalkamera och det enda jag gör är att förminska bilderna.
  Du är duktig på foto.
  Ha en bra dag.

  SvaraRadera
 5. Varför förminskar du dem???
  Det kan bli riktigt fina bilder av en kompaktkamera, så det är inte bara tekniken det hänger på...
  Jag gillar fortfarande min kompakt, mycket för att jag har grym zoom och den är smidig att ta med. Men de här bilderna är från systemkamera, macro på kompakten är inte ens i närheten av vad systemkameran klarar.

  /Lillianna

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...