En aningens trött...

Har inte bloggat på ett bra tag nu. *skäms en aningens för det*
Har inte haft lust eller inspiration. Har inte kollat runt så mycket på andras bloggar heller, inte alls likt mig!
Har inte heller hållit på så där fasligt mycket i trädgården, antingen har det varit för torrt eller så har det ösregnat. För mycket ideér men inte nån riktig inspiration att sätta igång.
Tiden går och det är ganska skönt...
Snart börjar barnen skolan igen och allt kan återgå till det normala.
Eller kanske inte...

Vi har haft en bra semester. Fikat, ätit gott, varit ute med husvagnen flera gånger och träffat trevliga människor. Solat och badat en massa och haft det skönt.


Sen har jag besökt några trädgårdar, fotograferat en massa och ska försöka sortera upp alla bilderna i nån slags ordning.


 Snart kommer det ett inlägg om en fantastisk trädgård jag besökt...då kanske inspirationen kommer tillbaka!


3 kommentarer:

 1. Hej, bara att inse att det finns så mycket som händer och kräver sin tid på sommaren. Har ej heller hunnit blogga eller titta runt som jag brukar. Vi kommer igen. Hoppas i alla fall att du kommer igen. Du har en fin blogg. Ha en fin kväll/Gela

  SvaraRadera
 2. Känner igen mig. Har inte heller haft någon riktig lust till trädgården eller bloggen i sommar. Ska bli kul att se dina bilden och inspireras.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Så klart att man ska göra det som man mår bäst av, saknas inspiration är det ju bäst att göra något helt annat än vanligt:)) Låter som om du haft en skön och avslappnad tillvaro med familjen och det är värdefullt. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...