Planer....!

Förra året började jag planera för och bygga en liten paviljong. Kaffegrotta, lusthus eller vad man nu vill kalla det. Kärt barn har många namn.
Jag hade storstilade planer och hoppades få med maken på en del av dem.

Han byggde ganska stort träddäck förra sommaren så jag var inne på nåt med järn, för omväxlingsskull.
Hade ju 2 sänggavlar med smides look stående som jag tänkte skulle passa till ändamålet. Köpte dem på IKEA för nån hundralapp när de reades ut. För nåt år sen. Hade ingen aning om vad jag skulle ha dem, men tyckte att det var en bra tanke.De har stått väntande sen dess.

Den här fina paviljongen står i Esters Trädgård.
Nu var det nåt år sen så den kanske inte ser ut så här längre.


Har sett så fina små sittplatser och jag kände att en sån måste jag oxå ha.

Den här fina järnpaviljongen står mitt i en stooor damm på Lilla Ljuna. Jag var där förra sommaren på Lands Öppna trädgårdar. Fantastiskt fint!Köpte en ljuskrona som skulle hänga under taket (hur det nu skulle se ut) och så tänkte jag mig ha lite julgransbelysning så det ser inbjudande ut. Det är väldigt mörkt nere i trädgården på hösten och vintern. Gatlamporna når inte in och vi har inga grannar åt det hållet.

Nu har jag äntligen fått med maken på planerna. Så han slipper bygga nåt själv! Jag har bestämt mig för en färdig paviljong från Clas Ohlsson. Kors i taket!!! För er som inte känner oss kan jag berätta att det brukar vara hemmabygge som gäller...mest för att vi aldrig hittar det vi vill ha när vi vill ha det! Men nu gjorde jag alltså det!!
Så en sån här ska det bli!!


Nu återstår bara att åka och köpa det enda exemplaret som finns inne enligt deras nätsida. Jag ska inte jubla innan det är klart...för man vet ju aldrig..

/Lillianna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...