Börjar vakna till liv nu...

Hösten är här. Bladen faller och de skrikande gässen flyger kors och tvärs över himlen. Det är vackert ute nu! Just innan bladen faller.

I den här inlägget blir det inga bilder. Men troligtvis i nästa, som jag hoppas kommer snart.

När hösten kommer och mörkret faller på är jag ute så mycket vädret och vinden tillåter. Idag har jag fått ner en storpack med Allium 'Sensation' i en av årets nya rabatter. Rätt nöjd. Kommer bli snyggt där nästa år!

Vädret har ju en förmåga att gäcka oss trädgårdsnördar. I veckan skiner solen och himlen är knallblå, vinden moj och luften hög. Men så fort det blir helg blåser det halv kuling och regnar småspik. Tur man har schyssta regnkläder!

Även rensat ur de båda stora nya rabatterna som hur snabbt som helst är överväxta av gräs och tyvärr en del nässlor som måste kommit med jorden... Men nu är de i toppform igen! Utan ogräs!

Bloggen ska få sig en uppfräschning. Kanske kolla om det finns några nya mallar att testa. Kanske ny färg i headern eller något...vi får se. Inte kollat än.

Började med att gå igenom min länklista för andra bloggar och tog bort de som inte postat på flera år. Jag hade faktiskt en blogg som ej uppdaterats på 8 år... (säger lite om hur gammal min blogg är och jag är inte den mest regelbundna jag heller).

Hittade en app som heter Feedly.com där man sparar på tex olika bloggar och ser direkt när det kommit nya inlägg. Testar den nu. Har du redan testat den eller har andra bra förslag så tipsa mig gärna.

Jag har Instagram men tycker det är roligare med bloggar. Använder ganska flitigt Pinterest men där är det ju ingen text. Facebook så klart, men där drunknar även jag i flödet och tappar bort mig.

Vad använder du för sociala medier?

//Lillianna


2 kommentarer:

  1. Jag funderar också på omtag på min blog, har svårt att ta mig tid till det bara. Gillar inte alls FB, tappar bort mig, som du skriver, milt uttryckt. Är inte ute efter många gillande, skriver mest för att dokumentera trädgården för mig själv.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...