Just nu!

Det gäller att ta vara på dagen. Stanna upp och njuta av stunden.
Jag tycker jag springer in och ut med kameran hela dagarna.
Alltid är det något nytt att fotografera. Igår blev det hur många fina bilder som helst! Här är några av dem...
Det har verkligen exploderat i trädgården. På drygt en vecka har det verkligen gått från 0-100% och det känns snabbt med tanke på att vi var borta nästan en hel vecka i samband med midsommarhelgen.
Innan midsommar tyckte jag det såg ganska trist ut, men nu blommar det överallt! Det är underbart!

Idag var det 29 grader varmt och solen lyser intensivt. Det är en bra dag att passa på att blogga lite. Måste vilan hjärnan lite så den inte kokar...Den engelska vallmon självsår sig där den tycker. Väldigt mycket dessutom. Här har den hoppat över huset och hamnat i en rabatt där det gulaste är min daggkåpa. Just där passade den verkligen fint!Fingerborgsblommor i motljus.Brinnande ljus i solnedgången. Egentligen är det en grönblommig alunrot som jag använder som kantväxt.En fin växt som jag gillar, men den kräver en hel del underhåll. Alla blomstänglarna måste klippas bort för låter man dem vara kvar blir det miljoner frön...och de gror!2-åringar är jag inte så värst förtjust i egentligen, det blir sånna fula hål när de har gjort sitt. Men några fingerborgsblommor måste man ju ha! Underbara i motljus och egentligen i alla väder! Bara de inte blir för många.De senaste dagarna har det blivit hundratals blombilder. Sen har jag ju varit på 2 st endagsresor med trädgårdsföreningarna och därifrån finns det en massa bilder med. Men men, det finns att göra ute oxå. Saxen är mitt ständiga sällskap. Klipper av alla vissnade blommor på aklejorna, de fortsätter då snällt att blomma hela juli ut.

3 kommentarer:

 1. Vilka härliuga sommarbilder! Speciellt den första med den sköna blandningen av blomsorter.
  Kram Eva Linnea

  SvaraRadera
 2. Otroligt vackra bilder du bjuder på! Måste göra ett försök med lite mer "konstnärliga" foton nu när jag börjat hämta mig lite. Fast först måste jag binda upp, klippa bort döda blommor, riva upp lökblast, rensa samt vattna, vattna och åter vattna......

  SvaraRadera
 3. Vilka underbara sommarbilder du visar! Nu finns det verkligen mycket att fotografera! Man måste passa på för mycket blommar över fort i värmen.
  Ha det gott!
  Christina

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...