Sköna färger...

Jag köpte mig en rejäl bukett med färgglada tulpaner! Jag gillar verkligen dem som går i 2 färger. Satte dem i kallt vatten och i min allra grönaste vas. En Bröllopspresent för övrigt... Mitt på köksbordet. När mannen i mitt liv kom hem frågade han om det var Vår nu eftersom det stod blommor på bordet? Ja, vad svarar en tös på den frågan?
Vårkänslor ger de iallafall...

Med cirkus 10 minusgrader ute och strålande sol tog jag fram kameran och satte på macrot. Det var ett tag sen sist jag fotade närbilder. Siktade in mig på tulpanerna och hade en mysig stund i solen, som sken in på mig genom fönstret.
Den här blev väl härlig?Alla bilderna i det här inlägget är i stort sett oredigerade. Beskurna, lite nivåer och förstås lite vanligt pill i Camera Raw.
Jag har en väldigt innehållsrik trädgård, som ni säkert har sett om ni kollat i min trädgårdskategori. Men jag är hemskans dålig på att plocka in blommor och sätta i vas. Det blir nån köpebukett tulpaner på våren, några vårblommor som barnen med glädje plockar och en och annan ros. De enda gångerna jag frossar i buketter är när syrenerna blommar! Plockar in buketter och ställer ut i hela huset. Jag älskar den doften!
Sen har jag en underbar flox som doftar himmelskt. Den har jag oxå i vas på flera ställen.Många brukar ju köpa tulpaner i milda pasteller. Milt, skirt och vårlikt! Jag Många köper tulpaner i milda pasteller. Skirt, vårligt och milt. Jag kör eldfängt, som den yrhätta jag är. Ju mer färg desto bättre!Ståndare och pistiller. Ganska konkreta kännetecken. Kanske inte så unikt, men måste förstås vara med nånstans iallafall.Nästa bukett, om det blir nån, ska nog få vara cerise-lila eller nåt åt det hållet. Det är en fin färg det oxå!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...