Snart vänder det väl...

Åh vad det är mycket vinter i år!
Det bara snöar och snöar!
Vi har varit förskonade från strömavbrott, bäst att säga pepper peppar...men kaminen har gått varm varje dag både för värmen och myspyskänslans skull. Mycket sitta i soffan och se på film har det blivit. Fast det är ju skönt, så det är helt ok.

Barnen vill knappt vara ute. De tycker att det har blivit tråkigt att åka snowracer när de bara får lössnö i ansiktet. Och kramsnö har det endast varit en gång, den snögubben står fortfarande kvar utanför entrén, stelfrusen!

Och klippa träden som jag vanligtvis brukar ägna mig åt den här tiden på året är typ omöjligt när det är så mycket snö kvar i träden att jag inte ser grenarna. Fast jag har börjat så smått ändå och stegen har aldrig stått så stadigt som den gör nu i 30cm snö.

Nä nu får det banne mig bli vår snart! Måtte hemska februari gå fort!Grått, vitt och en aningens kaffe-latte färg känns det som om den här vintern har bestått av.
Någon dag har det varit bortåt -20 grader kallt och strålande sol, men de har varit lätt räknade. För kallt för mig iallafall!

Den här bilden är visserligen från förra året, men det gör väl inget? Snart om 2-3 veckor är det äntligen dags för årets första blommor!
Julrosen (den vita) som jag vet blommar redan nu, under snön räknar jag inte. För den ser jag ju inte...
Men den finns nog där, det är jag ganska säker på.Längtan, vad är väl längtan?
En smula tid, en smula lust.
Snart är den här!
Den efterlängtade våren!

Kan inte låta bli att fortsätta fylla på med förra årets vårbilder. Fast jag redan publicerat inlägget.
Ni har överséende med mig hoppas jag...
Det här är en alldeles vild vitsippa, i frihet.Maskrosor odlar jag oxå, mest den aprikosvita varianten. En och annan gul ser jag med då och då, men då är jag snabbt framme med mitt ogräsjärn.
Kommer inte ihåg vad denna lilla lök heter. Är det vårstjärna tro?
Söta är de iallafall där de kommer som små blå klungor mitt i gräsmattan.En av de mest vulgära blommorna i trädgården, om man nu kan säga så om blommor.
Den är så otroligt felproportionerad! Så enorm med sin stora färgglada blomma till det nätta ulliga lilla bladverket. Konstigt planerad helt enkelt! Men verkligen ursnygg och en riktig läckerbit! Jag drömmer om fler i andra färgställningar. Har inte direkt trillat över några nånstans, men gör jag det så slår jag till och köper dem! Den här lila har jag sått!LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...