Lite blompoesi

Behovet av ledighet ökar allteftersom dagarna går. Ja inte mitt då, eftersom jag är konstant ledig. Men makens... Nedräkningen har börjat! Barnen har varit lediga nån vecka nu och livet hemma i huset har kommit in i en stilla lunk. Sena sovmornar och definitivt sena kvällar. Mysigt! Maken har några dagar kvar innan han kan slappna av han oxå.

De senaste dagarna har vi pustat och svettats i värmeböljan. Vem har sagt att vi bor i landet lagom? Tycker inte alls det stämmer in på vädret iallafall. Men jag njuter!! Jag älskar värmen!! Bikini all day long och alla fönstrena på vid gavel. Passade på och tvättade fönstrena igår, på halva huset. Så nu ser vi ut oxå!
Utanför blommar det något kopiöst!
Sanslöst vackert!

Önskade jag hade kunnat dikta. Då hade jag knåpat ihop en dikt som passar med blomman nedanför. Men nu kan jag inte det även om jag faktiskt råkar vara hemskt svag för poesi och lyrik i synnerhet. Nån annan kanske har en mer poetisk ådra och vill skriva nåt fint?

6 kommentarer:

 1. Åhhhhhhhhh, så vackert fotat L! Precis vad jag behövde se idag. Som bomull för lilla hjärtat!
  kramkram Hillevi

  SvaraRadera
 2. Den bilden var ju enormt vacker!!!! Ha en fin kväll/Gela

  SvaraRadera
 3. Superfin bild....men nån poesi kan jag inte bidra med:) Hoppas ni får en skön sommar.//Helen

  SvaraRadera
 4. Härligt somrig bild:) Mycket vacker!! Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 5. Vilken vacker bild. Jag blir helt betagen. Blåklockor är absolut en av mina favorit blommor

  SvaraRadera
 6. Hej. Satt just och tänkte på hur mycket jag gillar mina stora blåklockor som blommar så villigt hela sommaren. Så kikar jag in hos dig och får njuta av den härliga bilden!! Du är en duktig fotograf du:)
  Tjingeling

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...